ΞΥΛΕΙΑ και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ο επαγγελματικός σας εξοπλισμός από ξύλο… στην καλύτερή του εκδοχή!

Καλοσχεδιασμένα προϊόντα. Αξιόπιστες λύσεις!

Διαθέτοντας 40ετή & άνω εμπειρία στο χώρο της ξυλείας, η εταιρεία μας εξοπλίζει καταστήματα και επιχειρήσεις με κατασκευές υψηλών προδιαγραφών!

Στην ΑΦΟΙ ΤΟΥΡΙΚΗ Ο.Ε. διαθέτουμε ξύλα αρίστης ποιότητας, εισαγόμενα από την Αφρική και τη Βόρεια Ελλάδα. Ειδικότερα, τα είδη ξυλείας που χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε για την κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού είναι:

από Αφρική:

  • Αζομπέ
  • Ιρόκο
  • Νιαγκόν
  • Κοτιμπέ

από Βόρεια Ελλάδα:

  • Οξιά
  • Καστανιά

Με αρωγό την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, κατασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία ξύλινων σκευών και προϊόντων αρίστης ποιότητας, όπως τα εξής: πάγκοι κοπής, δίσκοι, φτυάρια πίτσας, πλατό, πιάτα, ψωμιέρες, πίνακες μενού, σπάτουλες, πλάστες και σταντ.

Για πολύ απαιτητικές συνθήκες εργασίας, επεξεργαζόμαστε και κατασκευάζουμε προϊόντα από ξύλο Αζομπέ μασίφ. Τα προϊόντα μας αυτά διακρίνονται για την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους, ενώ το υλικό τους δεν μεταβάλλεται στις καιρικές συνθήκες (φυσική ξήρανση). 

Οι βάσεις των προϊόντων που κατασκευάζουμε από ξύλο μπορεί να είναι και ανοξείδωτες (inox).

Η ΑΦΟΙ ΤΟΥΡΙΚΗ Ο.Ε. προμηθεύει πλέον, όλη την ελληνική αγορά με κατασκευές ξυλείας υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες!

Αυτό μας κάνει περήφανους και μας ωθεί να συνεχίζουμε δυναμικά στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Προϊόντα από ξύλο


Ξύλα εισαγωγής αρίστης ποιότητας & υψηλής αντοχής!

Ξύλα εισαγωγής αρίστης ποιότητας & υψηλής αντοχής!


Custom Made λύσεις για τον επαγγελματικό σας χώρο!

Custom Made λύσεις για τον επαγγελματικό σας χώρο!


Πανελλαδική εξυπηρέτηση, Ανταγωνιστικές τιμές!

Πανελλαδική εξυπηρέτηση, Ανταγωνιστικές τιμές!

Φωτογραφίες

Βρείτε, σε έμας, καινοτόμα & εργονομικά προϊόντα για τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό!